Wijnverkoop feestdagen 2022

Het afgelopen schooljaar kon onze vriendenkring terug heel wat betekenen voor de school. Zo hielpen wij bij de aankoop van de octopuspaal in de Noordstraat en de Brugse Steenweg. Ook kochten wij speeltoestellen en huren we fietsjes voor de kleuters. Jaarlijks ontvangen de juffen en meesters van ons een klasbudget, om de werking van hun klas te ondersteunen, en doen wij een duit in het zakje voor de schoolreizen, zeeklassen, bosklassen en sportklassen.

Dit zijn maar enkele van de zaken waarvoor de school een beroep op ons kan doen. Dit kunnen wij echter niet zonder jullie hulp. Om onze werking te ondersteunen, organiseren wij, in de aanloop naar de feestdagen, een wijnverkoop ism La Scaligera. Wij bieden een selectie van Italiaans wijnen en prosecco aan, alsook de mogelijkheid om olijfolie of een pastapakket aan te kopen.

Bestellen doe je via de gloednieuwe website van onze vriendenkring: www.govriendenkring.be/winkel. Met voorlegging van je bestelbevestiging (check zeker je ongewenste e-mails!!!) met unieke bestelnummer, kun je het wijnpakket ophalen op 15 en 16 december 2022, tussen 15u en 19u, bij La Scaligera, Sint-Idesbaldusstraat 23, 8630 Veurne (naast A-Mode).

https://www.govriendenkring.be/winkel/