Activiteiten

 • Valentijnsontbijt 2023

  Beste ouders en sympathisanten van onze school,

  Namens het hele team van de vriendenkring van de school, wensen wij jullie een gelukkig en vreugdevol 2023! Wij blikken terug op enkele succesvolle activiteiten, en hopen ook in 2023 verder de werking van de school de ondersteunen.

  Na onze wijnverkoop van eind vorig jaar, en terugkijkend op een succesvolle eerste editie in 2022, organiseren wij opnieuw een Valentijnsontbijt. De inhoud van onze verschillende pakketten vind je terug in de webshop.

  Bestellen doe je, vóór 9 februari 2023, bij voorkeur, via de website van onze vriendenkring: www.govriendenkring.be/winkel.

  Met voorlegging van je bestelbevestiging – check zeker je ongewenste e-mails!!! – met unieke bestelnummer, kun je het ontbijtpakket ophalen op zondag 12 februari 2023, tussen 7u30 en 10u, in de refter van de centrumschool, toegankelijk via de Handboogstraat. Thuisleveringen zijn ook mogelijk in groot-Veurne, Alveringem, De Panne, Koksijde, Nieuwpoort en Pervijze.

  We bedanken jullie voor de bestellingen, en wensen jullie alvast een liefdevolle Valentijn!

 • Gelukkig nieuwjaar!

  We wensen iedereen een fantastisch 2023 toe! We willen ook iedereen bedanken die de feestdagen opvrolijkte met wijn, besteld via onze webshop. We kijken in elk geval heel tevreden terug op onze eerste online verkoop.

 • Wijnverkoop feestdagen 2022

  Het afgelopen schooljaar kon onze vriendenkring terug heel wat betekenen voor de school. Zo hielpen wij bij de aankoop van de octopuspaal in de Noordstraat en de Brugse Steenweg. Ook kochten wij speeltoestellen en huren we fietsjes voor de kleuters. Jaarlijks ontvangen de juffen en meesters van ons een klasbudget, om de werking van hun klas te ondersteunen, en doen wij een duit in het zakje voor de schoolreizen, zeeklassen, bosklassen en sportklassen.

  Dit zijn maar enkele van de zaken waarvoor de school een beroep op ons kan doen. Dit kunnen wij echter niet zonder jullie hulp. Om onze werking te ondersteunen, organiseren wij, in de aanloop naar de feestdagen, een wijnverkoop ism La Scaligera. Wij bieden een selectie van Italiaans wijnen en prosecco aan, alsook de mogelijkheid om olijfolie of een pastapakket aan te kopen.

  Bestellen doe je via de gloednieuwe website van onze vriendenkring: www.govriendenkring.be/winkel. Met voorlegging van je bestelbevestiging (check zeker je ongewenste e-mails!!!) met unieke bestelnummer, kun je het wijnpakket ophalen op 15 en 16 december 2022, tussen 15u en 19u, bij La Scaligera, Sint-Idesbaldusstraat 23, 8630 Veurne (naast A-Mode).

  https://www.govriendenkring.be/winkel/

 • De eerste schooldag 01/09/2022

  De vriendenkring trakteerde alle ouders op koffie.

 • Bingo 21/10/2022

  Op 21 oktober ging onze jaarlijkse bingo door. Dankzij de vele sponsors, konden wij een uitgebreide prijzentafel voorzien. Dankjewel aan alle aanwezigen, sponsors en vrijwilligers!