Valentijnsontbijt 2023

Beste ouders en sympathisanten van onze school,

Namens het hele team van de vriendenkring van de school, wensen wij jullie een gelukkig en vreugdevol 2023! Wij blikken terug op enkele succesvolle activiteiten, en hopen ook in 2023 verder de werking van de school de ondersteunen.

Na onze wijnverkoop van eind vorig jaar, en terugkijkend op een succesvolle eerste editie in 2022, organiseren wij opnieuw een Valentijnsontbijt. De inhoud van onze verschillende pakketten vind je terug in de webshop.

Bestellen doe je, vóór 9 februari 2023, bij voorkeur, via de website van onze vriendenkring: www.govriendenkring.be/winkel.

Met voorlegging van je bestelbevestiging – check zeker je ongewenste e-mails!!! – met unieke bestelnummer, kun je het ontbijtpakket ophalen op zondag 12 februari 2023, tussen 7u30 en 10u, in de refter van de centrumschool, toegankelijk via de Handboogstraat. Thuisleveringen zijn ook mogelijk in groot-Veurne, Alveringem, De Panne, Koksijde, Nieuwpoort en Pervijze.

We bedanken jullie voor de bestellingen, en wensen jullie alvast een liefdevolle Valentijn!