VAKANTIE :)

Het schooljaar is voorbij gevlogen en nu is het eindelijk tijd om te ontspannen en te genieten van een welverdiende vakantie! We hebben samen hard gewerkt, veel geleerd en mooie momenten beleefd. Jullie hebben allemaal ontzettend je best gedaan en mogen trots zijn op wat jullie bereikt hebben.

Voor we aan de vakantie beginnen, willen we jullie ook hartelijk bedanken voor de talrijke opkomst op de Bingo, het schoolfeest, en jullie enthousiaste deelname aan de koekenverkoop ten voordele van alle kinderen. Jullie inzet en betrokkenheid hebben deze evenementen tot een groot succes gemaakt!

Nu is het tijd om even alles los te laten en te genieten van de lange, zonnige dagen. Of je nu op avontuur gaat, nieuwe plekken ontdekt, veel tijd doorbrengt met vrienden en familie, of gewoon lekker thuis ontspant met een goed boek of een leuke film – maak er iets bijzonders van!

Wij wensen jullie een fantastische zomervakantie vol plezier, ontspanning en mooie herinneringen. We kijken ernaar uit om jullie na de vakantie weer te zien, uitgerust en vol nieuwe energie!

Fijne vakantie!

De vriendenkring,